Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşan eşek görmek

Rüyada koşan eşek görmek

Rüyada koşan eşek görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, rahat bir dönem yaşanacağına işaret eder.

Rüyada koşan eşek gördüyseniz:

  • Gerçekleri araştırmanız veya gerçeklerle yüzleşmeniz daha doğru hareket etmenizi ya da kendi yararınıza anlaşmalar yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada koşan eşek görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına inanılır.

Rüyada koşarak birinci olmak daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, dualarının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada koşarak bir yere yetişmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşan fil görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada koşarken terlemek hikmet sahibi olacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada tepeden koşarak inmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına inanılır.

Rüyada koşan kaplumbağa görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koşarak yokuş inmek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, resmi bir göreve getirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments