Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen dedemin elini öpmek

Rüyada ölen dedemin elini öpmek

Rüyada ölen dedemin elini öpmek köşeye sıkıştıracağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ölen dedemin elini öpmek gördüyseniz:

  • Farklı olmaktan çekinmeyin.

Rüyada ölmüş dedemin elini öpmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına inanılır.

Rüyada ölü dedenin elini öpmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş dedesinin elini öpmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş dedesini elini öpmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada sakallı dedenin elini öpmek mutluluktan havalara uçulacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına işaret eder.

Rüyada ölen dedesinin elini öpmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada dede elini öpmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments