Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dedesinin elini öpmek

Rüyada dedesinin elini öpmek

Rüyada dedesinin elini öpmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dedesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ölen dedesinin elini öpmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, razı geleceğine, çok hayırlı insan olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dedenin elini öpmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş dedemin elini öpmek yaşam standartlarının artacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş dedesinin elini öpmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük borçlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dedemin elini öpmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakallı dedenin elini öpmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş dedesini elini öpmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments