Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü dayısını görmek

Rüyada ölü dayısını görmek

Rüyada ölü dayısını görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada ölü dayısını gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma ya da düzenleme konusunda yapacak çok şeyiniz olmayabilir.

Rüyada ölü dayıyı görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada ölü dayımı görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü dayısını görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölü dayı görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine alamet eder.

Rüyada dayı karısı görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dayısını görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine yorulur.

Rüyada abi ve dayı görmek borçları varsa ödeyeceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalettir.

Rüyada dayıyı öldürmek daha fazla başarı kazanılacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments