Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü dayımı görmek

Rüyada ölü dayımı görmek

Rüyada ölü dayımı görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun sohbetler edeceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, idealist davranacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölü dayımı gördüyseniz:

  • Ortam netleştiğinde beklediğinize değdiğini görebilirsiniz.

Rüyada ölü dayı görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada ölü dayımı görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada ölü dayıyı görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü dayısını görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin dayısını görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş dayı oğlunu görmek rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada dayımı görmek makam ve rütbe edineceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada dayı yenge görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, bazı sırların açığa çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments