Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü dayı görmek

Rüyada ölü dayı görmek

Rüyada ölü dayı görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, elinin darlık içinde kalacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölü dayı gördüyseniz:

  • Zekanızın keskinliğine karşılık duygusal olarak aynı derecede güçlü değilsiniz.

Rüyada ölü dayı görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına alamet eder.

Rüyada ölü dayıyı görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü dayısını görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, çok para kazanılacağına inanılır.

Rüyada ölü dayımı görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, özel muamele göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dayıyla birlikte olmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada teyze ve dayı görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına delalettir.

Rüyada dayı görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş dayı görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments