Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü dayıyı görmek

Rüyada ölü dayıyı görmek

Rüyada ölü dayıyı görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölü dayıyı gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmeniz sizi istediğiniz konuma taşımakla kalmayıp isteklerinizi yerine getirmenize yardım edebilir.

Rüyada ölü dayısını görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü dayıyı görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına işarettir.

Rüyada ölü dayı görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada ölü dayımı görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada üvey dayı görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada dayının kızını görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dayısının görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, büyük bir mala sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yenge ve dayı görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments