Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abi ve dayı görmek

Rüyada abi ve dayı görmek

Rüyada abi ve dayı görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, umutlarının da tükeneceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, makamını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada abi ve dayı gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz güçleniyor.

Rüyada abi ve dayı görmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalet eder.

Rüyada abi kavga etmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, maddi gücünün artacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin bir abiyi görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölen abiyi öpmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada abi olmak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, alım gücünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada abi ölmüş görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Rüyada abini görmek büyük zorluklar yaşayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada abin olduğunu görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments