Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek

Rüyada cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek

Rüyada cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanını ve başbakanı gördüyseniz:

  • Doğruları filtrelemeden duygularınızı dile getirebilirsiniz.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ibadete ağırlık verileceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakan ve cumhurbaşkanı görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakan görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada başbakan ve cumhurbaşkanını görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakan cumhurbaşkanı görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanı ve cumhurbaşkanını görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı başbakanı görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments