Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at üstünde olmak

Rüyada at üstünde olmak

Rüyada at üstünde olmak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada at üstünde olmak gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Rüyada başkasını at üstünde görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, zevki sefa içinde olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini at üstünde görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, müşterilerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada atın üstünde birini görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada beyaz at üstünde gelin görmek dost çevrenizin genişleyeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde koşan at görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret eder.

Rüyada at üstünde erkek görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at üstünde savaşmak mahsullerin fazlalaşacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına işarettir.

Rüyada at üstünde görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments