Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşındığı evini görmek

Rüyada taşındığı evini görmek

Rüyada taşındığı evini görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, her şeyin gönlünce olacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşındığı evini gördüyseniz:

  • İçgüdülerini kontrol edemeyen veya sezgilerine göre davranan kişiler nedeniyle, belli konulardaki yönünüzü tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada birinin evine taşınmak kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski evine taşındığını görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski evine geri taşınmak yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski evine tekrar taşınmak büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulur.

Rüyada evinden taşındığını görmek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işaret eder.

Rüyada komşunun evine taşınmak sıkılacağı bir haber almaya, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, işlerinde kara geçeceğine delalettir.

Rüyada önceki evine taşınmak uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, rakiplerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinden taşındığını görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments