Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık misafire yemek vermek

Rüyada kalabalık misafire yemek vermek

Rüyada kalabalık misafire yemek vermek güzel günler görüleceğine, aynı karşılığı alamayacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada kalabalık misafire yemek vermek gördüyseniz:

  • Belli konuların bıktırana kadar üzerine gitmek gözünüze oluruna bırakmaktan daha iyi görünebilir.

Rüyada kalabalık misafire yemek vermek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, kısmetin açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına inanılır.

Rüyada kalabalık misafire yemek yapmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada evde kalabalık misafire yemek vermek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada evde kalabalık misafir görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık misafir gelmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalabalık misafir görmek kazancının hiç azalmayacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada eve gelen kalabalık misafir görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık erkek misafir görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments