Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafirlik gitmek

Rüyada misafirlik gitmek

Rüyada misafirlik gitmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada misafirlik gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların gereğinden fazla üzerine gitmek olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada eski sevgiliye misafirliğe gitmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına misafirliğe gitmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine yorulur.

Rüyada davetsiz misafirliğe gitmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık misafirliğe gitmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına delalet eder.

Rüyada birinin evine misafirliğe gitmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada misafir olarak gitmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada bir yere misafir gitmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada komşuya misafirliğe gitmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kendisini keşfedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments