Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun sattığını görmek

Rüyada kavun sattığını görmek

Rüyada kavun sattığını görmek bereketli işler yapılacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavun sattığını gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken ani bir iş rahatınızı bozabilir.

Rüyada kavun yemek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, bolluk içinde yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kavun görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavun ve üzüm görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uluk kavun görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalettir.

Rüyada karpuz kavun ekmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kavun vermek hayırlı bir yuva kuracağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavun kesmek yemek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavun satın almak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments