Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun çekirdeği görmek

Rüyada kavun çekirdeği görmek

Rüyada kavun çekirdeği görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, keyiflerinin yerinde olacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada kavun çekirdeği gördüyseniz:

  • Bazı fikir ya da planlarınız destek görmeyebilir.

Rüyada kavun çekirdeği yemek üzücü haberler alacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada kavun çekirdeği görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kavun görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çürük kavun yemek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada tabakta kavun görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kavun görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, mevki edineceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada tarlada kavun görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavun dilimi görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments