Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden ekmek almak

Rüyada ölü birinden ekmek almak

Rüyada ölü birinden ekmek almak rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinden ekmek almak gördüyseniz:

  • Hayatınıza yeni bir aşk da girebilir.

Rüyada ölüye ekmek vermek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına delalettir.

Rüyada ölüden ekmek almak beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada ölüden ekmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına işarettir.

Rüyada ölüden ekmek istemek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye ekmek verdiğini görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinden ekmek almak zorlukların ortadan kalkacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ölü birine ekmek vermek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada ölü birisine ekmek vermek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments