Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birine ekmek vermek

Rüyada ölü birine ekmek vermek

Rüyada ölü birine ekmek vermek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birine ekmek vermek gördüyseniz:

  • Diplomatik davranmayı başarıp alttan alabilirseniz projenizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada ölüden ekmek yemek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, ruhunu güzelleştireceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine yorulur.

Rüyada ölü birisine ekmek vermek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada ölünün icin ekmek görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye ekmek verdiğini görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölü birine ekmek vermek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada ölü birinden ekmek almak zahmeti işlerin kolaylaşacağına, dualarının kabul olacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya rivayet eder.

Rüyada ölünün ekmek yediğini görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada ölüden ekmek almak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments