Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden ekmek almak

Rüyada ölüden ekmek almak

Rüyada ölüden ekmek almak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada ölüden ekmek almak gördüyseniz:

  • Başkalarının hataları yüzünden zor durumda kalabilirsiniz, kayıp yaşamamak için ön tedbir almakta fayda var.

Rüyada ölü birine ekmek vermek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin ekmek verdiğini görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, kişinin bundan zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada ölünün elinden ekmek almak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, mevki kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birisine ekmek vermek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye ekmek vermek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle ekmek yapmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine işaret eder.

Rüyada ölünün ekmek yediğini görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine alamet eder.

Rüyada ölünün icin ekmek görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments