Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden ekmek

Rüyada ölüden ekmek

Rüyada ölüden ekmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, elinin darlık içinde kalacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına delalet eder.

Rüyada ölüden ekmek gördüyseniz:

  • Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir.

Rüyada ölüden ekmek yemek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle ekmek yapmak elinin bollaşmasına vesile olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birine ekmek vermek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine işarettir.

Rüyada ölüyle ekmek yemek yeni kapılar açılacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün ekmek verdiğini görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalettir.

Rüyada ölünün elinden ekmek yemek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün icin ekmek görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına alamet eder.

Rüyada ölünün elinden ekmek almak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments