Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden ekmek istemek

Rüyada ölüden ekmek istemek

Rüyada ölüden ekmek istemek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden ekmek istemek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada ölüden ekmek istemek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek istemek görmek rızkından ve gelirinden olacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ekmek istediğini görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada komşudan ekmek istemek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına işaret eder.

Rüyada birinin senden ekmek istediğini görmek üzerinde kafa yoracağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneden ekmek istemek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada ekmek parası istemek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasından ekmek istemek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments