Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye ekmek vermek

Rüyada ölüye ekmek vermek

Rüyada ölüye ekmek vermek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölüye ekmek vermek gördüyseniz:

  • İşle aile arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada ölüye ekmek vermek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle ekmek yapmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün ekmek verdiğini görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin ekmek verdiğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye ekmek verdiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden ekmek yemek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına yorulur.

Rüyada ölü birisine ekmek vermek adının ve şanının yürüyeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün ekmek yediğini görmek yaşamına bakacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments