Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bebeği kucağa almak

Rüyada ölü bebeği kucağa almak

Rüyada ölü bebeği kucağa almak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, mal sahibi olacağına, çözüm yolları bulamayacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına alamet eder.

Rüyada ölü bebeği kucağa almak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle çalışmanızda veya bir araya gelmenizde fayda var.

Rüyada ölünün kucağında bebek görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, lüksüne de lüks katacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine inanılır.

Rüyada ölü bebeği kucağa almak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin kucağında bebek görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, pişman olacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada ölünün kucağına oturmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü kucağına almak tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle kucaklaştığını görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ölünün kucağında olmak resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments