Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın ısırmasını görmek

Rüyada atın ısırmasını görmek

Rüyada atın ısırmasını görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, kişinin her türlü zenginliğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada atın ısırmasını gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işinizde kullandığınız elektronik aletlerle sorunlarınız olabilir.

Rüyada atın ısırmasını görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada ısıran at görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Rüyada at ısırması görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, bir bebek sahibi olacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at tarafından ısırılmak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada at tarafından ısırıldığını görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine tabir olunur.

Rüyada boyundan ısırılmak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan ısırılmak mesleğine dört elle sarılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işarettir.

Rüyada köpeğin ısırmaya çalıştığını görmek şansının ve bahtının açık olacağına, huzursuz olacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments