Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at tarafından ısırıldığını görmek

Rüyada at tarafından ısırıldığını görmek

Rüyada at tarafından ısırıldığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada at tarafından ısırıldığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Rüyada at tarafından ısırılmak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada at tarafından ısırıldığını görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine delalettir.

Rüyada timsah tarafından ısırılmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada domuz tarafından ısırılmak böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, kazancının günden güne azalacağına tabir olunur.

Rüyada bir insan tarafından ısırılmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada balık tarafından ısırılmak kazançsız işler peşinde olmaya, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada insan tarafından ısırılmak oğlu evli ise boşanacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine delalet eder.

Rüyada akrep tarafından ısırıldığını görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments