Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısıran at görmek

Rüyada ısıran at görmek

Rüyada ısıran at görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, işlerin günden güne açılacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına yorulur.

Rüyada ısıran at gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara uyum sağlamanız için ısrarcı olabilirler.

Rüyada at tarafından ısırıldığını görmek iyi huylar edineceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada at tarafından ısırılmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada atın ısırmasını görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Rüyada at ısırması görmek umutsuzluğa düşeceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına alamet eder.

Rüyada ısıran at görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çoluk çocuğa karışacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada akrep tarafından ısırıldığını görmek ekmeğinin verimli olacağına, masraflarının azalacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalettir.

Rüyada köpek ısırıldığını görmek ekmeğinin azalacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Rüyada kara kedi ısırması görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments