Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at ısırması görmek

Rüyada at ısırması görmek

Rüyada at ısırması görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada at ısırması gördüyseniz:

  • Eğlence arayışı veya olanağı artıyor.

Rüyada ısıran at görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada at ısırması görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, önünü açacağına yorulur.

Rüyada atın ısırmasını görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada at tarafından ısırılmak rahata ereceğine, mutlu olacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at tarafından ısırıldığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Rüyada böcek ısırmasını görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine alamet eder.

Rüyada birini ısırmaya çalışmak başarılı işlere imza atılacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada köpek ısırmasından kurtulmak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments