Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin ısırmaya çalıştığını görmek

Rüyada köpeğin ısırmaya çalıştığını görmek

Rüyada köpeğin ısırmaya çalıştığını görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işarettir.

Rüyada köpeğin ısırmaya çalıştığını gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıp, ölüyü diriltmek peşinde koşmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada ısırmaya çalışan köpek görmek kazancın sürekli artacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada köpeğin ısırmaya çalıştığını görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada ısırmaya çalışan yılan görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın ısırmaya çalıştığını görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada siyah köpek ısırması görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, hayat boyu çok sevileceğine delalettir.

Rüyada köpekler tarafından ısırılmak geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, istediği makama geleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının köpek tarafından ısırıldığını görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kuduz köpek tarafından ısırılmak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments