Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü anneyi öpmek

Rüyada ölü anneyi öpmek

Rüyada ölü anneyi öpmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, gelirinin düşeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada ölü anneyi öpmek gördüyseniz:

  • Daha çok kısa vadeli sorunları çözmeye veya halledilmesi gereken konuları ele almaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada ölü annenin elini öpmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölü annesini öpmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü anneyi öpmek sağlık sorunun kalmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne babayı öpmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, rahatının bozulacağına inanılır.

Rüyada ölen anneye sarılıp öpmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına alamet eder.

Rüyada annenin ayağını öpmek engellerin ortadan kalkacağına, rızkının çoğalacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments