Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü adama sarılmak

Rüyada ölü adama sarılmak

Rüyada ölü adama sarılmak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa alamet etmektedir.

Rüyada ölü adama sarılmak gördüyseniz:

  • Belli kişilerin doğruluğu sorgulanabilir ya da iniş çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada ölü adama sarılmak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adama sarılmak zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin adama sarılmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir adama sarılmak muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir adama sarılmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir adama sarılmak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada genç adama sarılmak büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kefene sarılı adam görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments