Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adama sarılmak

Rüyada adama sarılmak

Rüyada adama sarılmak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, kazancının tükenmeyeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, imkanlarının artacağına delalet eder.

Rüyada adama sarılmak gördüyseniz:

  • İki çok cazip olmayan alternatif arasında bir seçim yapmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiği adama sarılmak başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı saçlı adam görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş adama sarılmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada kefene sarılı adam görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada bir adama sarılmak adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı sakallı adam görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir adama sarılmak kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir adama sarılmak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments