Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adama sarılmak

Rüyada bir adama sarılmak

Rüyada bir adama sarılmak alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir adama sarılmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun birileri size karşı dostça olmayan tutumlara girebilirler.

Rüyada sarı sakallı adam görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, dertlerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adama sarılmak uykusuz geceler yaşayacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, zor günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada adama sarılmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, çok zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin adamla sarılmak hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, her geçen gün sorunların artacağına işaret eder.

Rüyada ölü adama sarılmak kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir adama sarılmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği adamla sarılmak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı saçlı adam görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments