Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir adama sarılmak

Rüyada yabancı bir adama sarılmak

Rüyada yabancı bir adama sarılmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, kazancının hiç azalmayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına yorulur.

Rüyada yabancı bir adama sarılmak gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler, aleyhinizde olmadık şeyler söyleyebilirler.

Rüyada yabancı adama sarılmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir adama sarılmak büyük bir başarının elde edileceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına delalettir.

Rüyada iki yabancı adam görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yabancı yaşlı adam görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına delalettir.

Rüyada yabancı bir adamla konuşmak sağlam bir kariyer edineceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı adamlardan kaçmak atılım yapacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatağında yabancı adam görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı adamdan korkmak keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments