Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin adama sarılmak

Rüyada sevdiğin adama sarılmak

Rüyada sevdiğin adama sarılmak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin adama sarılmak gördüyseniz:

  • Yanlız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada sevdiği adama sarılmak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, diplomalarının artacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin adamla sarılmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, moralinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin adama sarılmak yalnız kalmak isteyeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği adamla sarılmak hoşluk içinde olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adama sarılmak kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü adama sarılmak çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir adama sarılmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefene sarılı adam görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments