Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin bacağını kırmak

Rüyada köpeğin bacağını kırmak

Rüyada köpeğin bacağını kırmak kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, hayırlı ve güzel olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin bacağını kırmak gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz durumunda size baskı uygulayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada köpeğin bacağını kırmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada birinin bacağını kırmak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, başarısının çoğalacağına, işinde terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada atın bacağını kırmak çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bacağını kırmak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir uzmana başvurulacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin bacağını kırmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada hayvan bacağı kırmak ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalettir.

Rüyada köpek dişi kırmak zenginliğe kavuşulacağına, duymadığı sözleri duyacağına, iyiliğe ve güzelliğe inanılır.

Rüyada köpeğin dişini kırmak yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, mutlu bir evliliğe işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments