Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişiyle konuşmak

Rüyada ölmüş kişiyle konuşmak

Rüyada ölmüş kişiyle konuşmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına yorulur.

Rüyada ölmüş kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı serbest bırakmanız durumunda, diğerlerini ikna etmenizi ya da bazı konulara katılım göstermelerini sağlayabilecek harika fikirleriniz olabilir.

Rüyada ölmüş kişiyle telefonla konuşmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğu kişiyle konuşmak yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişilerle konuşmak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine tabir olunur.

Rüyada ölü kişiyle telefonda konuşmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine işaret eder.

Rüyada kavga ettiğin kişiyle konuşmak toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kişilerle konuşmak akıl vereceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments