Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişiyle telefonla konuşmak

Rüyada ölmüş kişiyle telefonla konuşmak

Rüyada ölmüş kişiyle telefonla konuşmak borçlarını ödemeyi başaracağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, zahmetinin çoğalacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyle telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan bir kimseyseniz ilişkilerinizde apayrı bir canlılık hissedebilirsiniz.

Rüyada ölü kişiyle telefonda konuşmak lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişiyle telefonda konuşmak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, yeni adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak yeni işlere girişileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ortalığın karışacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments