Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kişilerle konuşmak

Rüyada ölü kişilerle konuşmak

Rüyada ölü kişilerle konuşmak yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kişilerle konuşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseye karşı huysuz davranabilirsiniz.

Rüyada ölü kişiyle telefonda konuşmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada ölü kişiyle konuşmak yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine delalettir.

Rüyada ölü kişilerle konuşmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, şifa ve ilaç bulacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, masa başı bir işe girileceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına işarettir.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın kişilerle konuşmak kazancının ve canın güvence altında olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments