Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişilerle konuşmak

Rüyada ölen kişilerle konuşmak

Rüyada ölen kişilerle konuşmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişilerle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarının hoşunuza gideceğini uman kişilerin fikirlerini saçma bulabilirsiniz.

Rüyada küs olduğun kişiyle konuşmak iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, istediği projeleri yapamayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kişiyle telefonla konuşmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, destek göreceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, bol bol moral depolanacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine yorulur.

Rüyada ölen kişiyle telefonda konuşmak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, konfor içinde olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments