Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga ettiğin kişiyle konuşmak

Rüyada kavga ettiğin kişiyle konuşmak

Rüyada kavga ettiğin kişiyle konuşmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavga ettiğin kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek için çok hızlı değişiklikler yapmaktan kaçının.

Rüyada kavga ettiğin kişiyle konuşmak uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavgalı olduğun kişiyle konuşmak çok rahat bir nefes alacağına, günlerini bunun için harcayacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine tabir olunur.

Rüyada kavga ettiğin biriyle konuşmak iyi insanlarla arkadaş olunacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavga ettiğin kişiyi görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başka kişilerin kavga ettiğini görmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavga ettiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalettir.

Rüyada kavga ettiği kişiyi görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments