Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının parçalandığını görmek

Rüyada arkadaşının parçalandığını görmek

Rüyada arkadaşının parçalandığını görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, ömür boyu süreceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının parçalandığını gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya rekabet içeren konular önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada arkadaşının parçalandığını görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının parçalanarak öldüğünü görmek bir işe soyunacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın parçası görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç parça et görmek paslı bir çiviye basabileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabanın parçalandığını görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, çok büyük paralar kazanacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran parçaları görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık ayna parçaları görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, ters giden işlerin normale döneceğine delalettir.

Rüyada parçalandığını görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments