Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlantanın parçalandığını görmek

Rüyada pırlantanın parçalandığını görmek

Rüyada pırlantanın parçalandığını görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına delalettir.

Rüyada pırlantanın parçalandığını gördüyseniz:

  • Özel veya iş hayatınızda ek görev veya sorumluluklar söz konusu olabilir.

Rüyada pırlantanın parçalandığını görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada pırlanta altın görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada pırlanta kolye görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, işte de mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada pırlanta bilezik görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına rivayet eder.

Rüyada pırlantalar görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalet eder.

Rüyada pırlanta küpe kaybetmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, arkadaştan görülecek faydaya işaret eder.

Rüyada pırlanta düşürmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada pırlanta bileklik görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, şansının da açık olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments