Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaya parçası görmek

Rüyada kaya parçası görmek

Rüyada kaya parçası görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kaya parçası gördüyseniz:

  • Dengeyi kurmanız gerekiyor.

Rüyada büyük kaya parçası görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada kaya parçası görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hayallerinin söneceğine alamet eder.

Rüyada kayaların parçalandığını görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, yeni bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan aşağı inmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayaya tırmandığını görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada kayalıklardan düşmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, zenginlik sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalarda yürümek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kaya üstünde oturmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments