Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç parçası görmek

Rüyada ağaç parçası görmek

Rüyada ağaç parçası görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, bahtının açık olacağına, işten yana şansının açık olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç parçası gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların ya da üzerinde uzlaşılmış konuların üzerinden geçmekte, şartları revize etmekte fayda var.

Rüyada ağaç parçası görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, icat yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaç parçaları görmek evleneceğinize, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret eder.

Rüyada kedinin parçalandığını görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine rivayet eder.

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada et parçası düşürmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, şans ve kısmet elde edeceğine yorulur.

Rüyada büyük kaya parçası görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini parçalara ayırmak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir parça ekmek yemek işinin gücünün hep rast gideceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments