Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ayakkabısı giymek

Rüyada ölü ayakkabısı giymek

Rüyada ölü ayakkabısı giymek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada ölü ayakkabısı giymek gördüyseniz:

  • Herkes akıldan çok duygularıyla hareket ediyor ; bunun bilincinde olmanızda fayda var.

Rüyada ölünün ayakkabı giydiğini görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün ayakkabısını giymek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, neşesinin yerine geleceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin ayakkabısını giymek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü ayakkabısı giymek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada bir ölünün ayakkabısını giymek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, güveninin artacağına delalettir.

Rüyada ölüye ayakkabı giydirmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birine ayakkabı giydirmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek onu isyan noktasına getireceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments