Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişiden altın almak

Rüyada ölmüş kişiden altın almak

Rüyada ölmüş kişiden altın almak daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, güzel işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kişiden altın almak gördüyseniz:

  • İşinize duygularınızı karıştırmamanız gerekiyor.

Rüyada ölmüş kişiden altın almak onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiden altın almak neredeyse kahrolacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada ölen kişiye altın vermek hayırlı bazı adımlar atacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada bir kişiye altın vermek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sağlığının geri geleceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli küs olduğun kişiyi görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle nikahlanmak isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin ayakkabısını giymek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi kurtarmak hayatının da zorlaşacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments