Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiye altın vermek

Rüyada ölen kişiye altın vermek

Rüyada ölen kişiye altın vermek tatsız durumların yaşanacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada ölen kişiye altın vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız başarmak istediğiniz işleri karışık hale dönüştürebilir.

Rüyada ölen kişiye altın vermek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiye altın vermek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, zor durumda kalacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kişiden altın almak düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, hainlik yapacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişiden altın almak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına delalet eder.

Rüyada evli kişiyi tekrar evlenirken görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, zorluklarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin kızdığını görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi iki tane görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir kişi görmek ağlayacağına, strese gireceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments