Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiden altın almak

Rüyada ölen kişiden altın almak

Rüyada ölen kişiden altın almak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişiden altın almak gördüyseniz:

  • Arkadaşınızın size yaptığı teklifi kabul ederseniz biraz yorulacaksınız.

Rüyada ölmüş kişiden altın almak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir kişiye altın vermek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişiden altın almak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişiye altın vermek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi gelinlikle görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini iki kişi görmek bolluk içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle namaz kılmak her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, maddi kayıpların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi dövdüğünü görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments