Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kedi leşi görmek

Rüyada ölmüş kedi leşi görmek

Rüyada ölmüş kedi leşi görmek yeni ilişkiler kurulacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kedi leşi gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada ölmüş kedi leşi görmek ortaklarla aranın bozulacağına, bereketli bir döneme girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine tabir olunur.

Rüyada kedi köpek leşi görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada kedi leşi görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, daha fazla yakınlaşacağına, şansının hep açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare leşi görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına yorulur.

Rüyada keçi leşi görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, itibar kaybedeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslan leşi görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada tavşan leşi görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü leşi görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yıkılacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments