Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi leşi görmek

Rüyada kedi leşi görmek

Rüyada kedi leşi görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi leşi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda hareket var.

Rüyada kedi köpek leşi görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş kedi leşi görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada kedi leşi görmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada leş yemek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, hep dinç ve genç kalacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş hayvan leşi görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leş kokusu duymak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, büyüyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada insan leşi kokusu almak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada leş temizlemek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments