Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü leşi görmek

Rüyada ölü leşi görmek

Rüyada ölü leşi görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, çok mutlu edeceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü leşi gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ölü leşi görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, tüm parasını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayvan leşi yemek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet eder.

Rüyada leş kokusu almak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, geriye doğru gideceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Rüyada keçi leşi görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayvan leşi görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada insan leşi görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare leşi görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk leşi görmek dertlerin sonlanacağına, hayatını ailesine adayacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments